Ny hjemmeside og kampanje!

Velkommen til nye diskgolf.no! Vi feirer med en uimotståelig kampanje. Endelig er diskgolf.no oppe igjen – og det feirer vi med en vannvittig kampanje – se bare her:

Sommerkampanje!
Vi ferier nyåpningen av diskgolf.no med en vannvittig kampanjepris på medlemsskapet – denne gjelder kun i juni/juli/august i år; 50 kroner for individuelt medlemsskap og 100 kroner for familiemedlemsskap. Alle som betaler i denne perioden er med i trekningen av utstyr til 1000 kroner hos vår utstyrsleverandør Tiga! Vinneren offentliggjøres i august!

Ordinært medlemsskap

Det koster 200 kroner per år å bli medlem av frisbeeklubben ( familiemedlemsskap 300,-), og for denne summen får du en rekke fordeler; økt anseelse i hjembygda, rett til å være med på det prestisjetunge klubbmesterskapet, rabatter på Langevåg sportssenter, rett til å delta på norgescuper/andre offisielle turneringer i tillegg til at du selvsagt støtter klubbens arbeid for diskgolfens fremme – og på sikt verdensherredøme. Vi arrangerer også kurs for nybegynnere som er medlemmer, og har i tillegg en sms-tjeneste som er inkludert i prisen!

Slik blir du medlem;

betal 50,- eller 100 kroner ( ordinært altså 200,- eller 300,-)  til kontonummer 3910 25 25985 , merk betalingen med navn på de medlemsskapet gjelder for! Deretter sender du en e-post til haaland@mimer.no med navn, adresse og telefonnummer – så blir du lagt til i sms-tjenesten vår også!

Les mer om medlemsskapet i Langevåg IL Diskgolf her:

En kommentar om “Ny hjemmeside og kampanje!

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s