Ukesgolf

Hver bidige onsdag klokka 1830 ( gjelder for 2014- sesongen) møtes vi på en av våre baner og spiller ukesgolf. Det er gratis å være med, og vi alternerer mellom banene. Opplegget er slik for 2014:

Som i fjor vil vi variere litt på hvilke baner som benyttes – det varsles på facebook og i terminlista hvilken bane som benyttes og hvem som er vert. I hele april ( fem onsdager) blir det i Langevåg. Klokka 1830 blir fast tidspunkt – oppmøte klokka 1815! Resultatene publiseres både på vår facebookside og her på nettsida – sammenlagtlista kun på diskgolf.no. Vi satser på at Onsdagsgolfen er ferdig cirka klokka 2030, og det spilles mimimum 12 hull og maksimum 20 hull alt etter hvilken bane som benyttes.

Grunnleggende regler:
For å få registrert resultat du være medlem av klubben. Og det kan lønne seg – det blir nemlig en Ching-kurv til begge sammenlagtvinnerne i år sponset av Sparebanken Møre! Premiene deles ut på klubbmesterskapet som blir søndag 5.oktober klokka 1200 – der konkurreres det i golf og lengde.
Medlemsskap kan du tegne via nettsida – eller ved å dukke opp på onsdagsgolfen.

Det blir to klasser for onsdagsgolfen i år: amatør og åpen klasse. Amatørklassen er ment for yngre juniorer, damer, nybegynnere osv.  Bytter du klasse i løpet av sesongen teller den du bytter til! Siste onsdagsgolf blir 24.september – det betyr at vi kjører 26 onsdager i år.  I sammendraget vil dine 12 beste runder telle  – poengene beregnes slik:

1. plass – 20 poeng
2. plass – 18 poeng
3. plass – 16 poeng
4. plass – 15 poeng
5. plass – 14 poeng
6. plass – 13 poeng
7. plass – 12 poeng
8. plass – 11 poeng
9. plass – 10 poeng
10. plass – 9 poeng
11.plass – 8 poeng
12.plass – 7 poeng
13.plass – 6 poeng
14.plass – 5 poeng
15-20.plass: 4 poeng

Maks-score blir med andre ord 240 poeng på en sesong. Skulle det bli helt likt mellom to spillere vinner den som har flest 1.plasser, deretter flest 2.plasser osv.  NB: minimum to spillere må delta og fullføre for at resultatet skal bli tellende i sammendraget.

Ace-pott og ctp:
Klubben leger 500 kroner i bunn på ace-potten – her koster det 10 kroner å bli med. Ingen pruting/kriting – kun cash! Klubben holder tilbake en del av summen slik at det alltid vil starte på 300 kroner selv om ace-potten blir tatt.

CTP spilles etter «Muselunden-metoden»: det er to forsøk på en avtalt kurv og det spilles alltid etter runden. Dette koster også 10 kroner å være med på. NB: man kan kjøpe seg inntil fem nye kast ( 10 kr per kast) dersom vinneren etter de to første forsøkene går med på dette – så her kan vinneren med litt is i magen gamble litt om ønskelig.

 

Advertisements
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.