Bli medlem

Ordinært medlemsskap
Det koster 200 kroner per år å bli medlem av frisbeeklubben ( familiemedlemsskap 300,-), og for denne summen får du en rekke fordeler; økt anseelse i hjembygda, rett til å være med på det prestisjetunge klubbmesterskapet, rabatter på Langevåg sportssenter, rett til å delta på norgescuper/andre offisielle turneringer i tillegg til at du selvsagt støtter klubbens arbeid for diskgolfens fremme – og på sikt verdensherredøme. Vi arrangerer også kurs for nybegynnere som er medlemmer.

Slik blir du medlem;

  • betal 200,- eller 300 kroner til kontonummer 3910 25 25985 , merk betalingen med navn på de medlemsskapet gjelder for! Deretter sender du en e-post til haaland@mimer.no med navn, adresse og telefonnummer.

Merk!
For aktive frisbeegolfere som ikke er medlemmer av Langevåg Idrettslag, kommer det en giro på kroner 400,- tillegg til summen fra LIDL. Denne bestemmelsen er nedfelt i Langevåg Idrettslag sine lover, og er ikke noe vi rår over så lenge frisbeegolf-banen vår står på idrettslagets område. Men, denne summen er ikke stor, med tanke på hva man får tilbake; Norges beste frisbeegolfbane, Norges største frisbeegolf-klubbhus med gode fasiliteter og et inkluderende og hyggelig frisbeemiljø. I tillegg får man altså  rabatt hos sporten i Langevåg.

Meld deg inn idag!

NB! 
Siden banen er bygget av nærmiljømidler er den alltid åpen for alle, uansett ferdighetsnivå, hudfarge, legning eller klubbtilhørighet. Dette betyr at man ikke trenger å være medlem av LIDL for å bruke banen, man kan for eksempel være medlem av en annen frisbeeklubb eller ikke medlem av noen klubb i det hele tatt.

Men for å kunne være med i klubbmesterskap, fylkesmesterskap, Norgescup-stevner eller NM, sier NFF at man må tilhøre en klubb.

Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg inn i vår klubb!

Advertisements
1 kommentar

One thought on “Bli medlem

  1. Tilbaketråkk: Ny hjemmeside og kampanje! |

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.