Tirsdagsgolfen

Hver bidige tirsdag klokka 1900 møtes vi på en av våre baner og spiller ukesgolf. Det er gratis å være med, og vi alternerer mellom banene, men hovedbanen vår er Vasset diskgolfpark.

Grunnleggende regler:
For å få registrert resultat du være medlem av klubben. Og det kan lønne seg – det blir nemlig en Ching-kurv til begge sammenlagtvinnerne i år sponset av Sparebanken Møre! Premiene deles ut på klubbmesterskapet – der konkurreres det i golf og lengde.
Medlemsskap kan du tegne via nettsida – eller ved å dukke opp på tirsdagsgolfen.

Ace-pott og ctp:
Klubben leger 500 kroner i bunn på ace-potten – her koster det 10 kroner å bli med. Ingen pruting/kriting – kun cash! Klubben holder tilbake en del av summen slik at det alltid vil starte på 300 kroner selv om ace-potten blir tatt.

CTP spilles etter «Muselunden-metoden»: det er to forsøk på en avtalt kurv og det spilles alltid etter runden. Dette koster også 10 kroner å være med på. NB: man kan kjøpe seg inntil fem nye kast ( 10 kr per kast) dersom vinneren etter de to første forsøkene går med på dette – så her kan vinneren med litt is i magen gamble litt om ønskelig.

 

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s