Bli medlem

Ordinært medlemsskap
Det koster 400 kroner per år å bli medlem av frisbeeklubben ( familiemedlemskap 750,-), og for denne summen får du en rekke fordeler; økt anseelse i hjembygda, rett til å være med på det prestisjetunge klubbmesterskapet, rabatter på Sport Outlet, rett til å delta på norgescuper/andre offisielle turneringer i tillegg til at du selvsagt støtter klubbens arbeid for diskgolfens fremme – og på sikt verdensherredøme. Vi arrangerer også kurs for nybegynnere som er medlemmer.

Slik blir du medlem;

  • betal 400,- eller 750 kroner til kontonummer 3910 42 04868 , merk betalingen med navn på den ( de) medlemsskapet gjelder for! Deretter sender du en e-post til haaland@mimer.no med navn, adresse og telefonnummer.
  • Vipps 400/750 kroner til Langevåg diskgolf (# 13734)
  • Supporter/sesongkort: 200 kroner per sesong.

Merk!
For aktive frisbeegolfere som ikke er medlemmer av Langevåg Idrettslag fra før, kommer det en giro på kroner 400,- tillegg til summen fra LIDL. Denne bestemmelsen er nedfelt i Langevåg Idrettslag sine lover, og er ikke noe vi rår over så lenge frisbeegolfbanen vår står på idrettslagets område. Men, denne summen er ikke stor, med tanke på hva man får tilbake; Norges beste frisbeegolfbane, Norges største frisbeegolfklubbhus med gode fasiliteter og et inkluderende og hyggelig frisbeemiljø. I tillegg får man altså  rabatt hos sporten i Langevåg.

Meld deg inn idag!

NB! 
Siden banen er bygget av nærmiljømidler er den alltid åpen for alle, uansett ferdighetsnivå, hudfarge, legning eller klubbtilhørighet. Dette betyr at man ikke trenger å være medlem av LIDL for å bruke banen, man kan for eksempel være medlem av en annen frisbeeklubb eller ikke medlem av noen klubb i det hele tatt.

Men for å kunne være med i klubbmesterskap, fylkesmesterskap, Norgescup-stevner eller NM, sier NFF at man må tilhøre en klubb.

Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg inn i vår klubb!

En kommentar om “Bli medlem

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s