Caddyboka klar!

Er du spent? Vi også. Her er hva du skal få bryne deg på i årets første norgescup!

Årets bane blir ( igjen) vår beste noen sinne. Vi inntar atter en gang det private området på andre sida av Vassetvannet, noe som betyr at det er selveste «Gold layouten» vår det skal spilles på, med blant annet to par 5-hull på rad. ALLE spillerne får tre runder, med en stk runde hver dag. Vi estimerer en rundetid på rundt 3 timer og 20 minutter i normalt vær.

Det er nesten en kopi av fjorårets bane – den største endringen er på klassikeren vår over fotballbanen, hull 4 – som er både veldig enkel og veldig utslagsgivende, samt på hull 7 som er 20 meter lenger enn tidligere, og nå en mer moderne par 4. 

I tillegg er det flere nye utkastfelt på banen og generelt har banen fått seg et estetisk løft med mer trimmede fairwayer, bark rundt flere kurver og det er laget to helt nye greener. Det er også jevnet ut en del groper i banen, samt fjernet røtter, stubber og steiner.

i-wbw2wFJ-X4

Vi gleder oss, og lurer du på om noen av disse endringene er lovlige er svaret «ja» – selveste Andrew «Big Dog» Sweeton i  PDGA har godkjent årets design.

Caddyboka er i sin helhet på engelsk, etter godkjenning fra seksjonen i NAIF. Skulle du ha problemer med å forstå dette språket kan du kontakte oss så skal vi hjelpe deg.

Uten noe mer snikksnakk – her er årets caddybok: Caddybok Vasset Open 2020

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s