Bergen neste

Vi stiller med tre og en halv mann i helgens Norgescup i Bergen.

 

Tre og en halv? Da har vi i tillegg til Richard Moen, Oddgeir Valen og Andreas Havnegjerde, også regnet inn Daniel Myrrusten som » vår mann».  Alle stiller i åpen klasse, og vi tror på flere gode plasseringer for våre spillere.

Morsom bane
Banen i Bergen er helt annerledes enn Vasset Diskgolfpark. Det er lite strategisk spill – mer å kaste mot kurv på de fleste hull. 16 av 18 hull er fint mulig å klare på to kast – uten at vi tror det vil skje. Bergen er likevel en morsom og variert bane, med kupert terreng, trange skogshull og en del OB-linjer i anledning turneringa. Vi tror både Oddgeir, Daniel og «Mini» kan klare gode plasseringer – Daniel vant faktisk her for to år siden!

Favorittene er likevel Espen Møkkelgjerd ( Stovner) og Anders Haugen ( Bergen) – med en rekke outsidere bak der igjen – blnt annet våre spillere. Fjorårsvinner Frode Karlsen er ikke med, han ville nok vært kanskje den største favoritten på en bane som passer han utmerket. Vi nevner selvsagt også Carlos Rio som en potensiell vinner – noe annet ville vært rart. Lars Somby og norgesmester Hakstad tar vi også med – en av disse nevnt med navn vinner.

Mer om turnernga her: http://www.bergenopen.no/

PS: resutater og bilder fra dagens onsdagsgolf finner du på vår facebookside – se i margen til høyre!

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s