Sesongstart 2.april!

Onsdag 2.april kaster vi i gang årets onsdagsgolfsesong. Vinn en kurv!

Også på Sula starter vi rekordtidlig opp med årets sesong. Som i fjor vil vi variere litt på hvilke baner som benyttes – det varsles på facebook og her i terminlista hvilken bane som benyttes og hvem som er vert. I hele april ( fem onsdager) blir det i Langevåg. Klokka 1830 blir fast tidspunkt – oppmøte klokka 1815! Resultatene publiseres både på vår facebookside og her på nettsida – sammenlagtlista kun på diskgolf.no.

Grunnleggende regler:
For å få registrert resultat du være medlem av klubben. Og det kan lønne seg – det blir nemlig en Ching-kurv til begge sammenlagtvinnerne i år sponset av Sparebanken Møre! Premiene deles ut på klubbmesterskapet som blir søndag 5.oktober klokka 1200 – der konkurreres det i golf og lengde.
Medlemsskap kan du tegne via nettsida – eller ved å dukke opp på onsdagsgolfen.

Det blir to klasser for onsdagsgolfen i år: amatør og åpen klasse. Amatørklassen er ment for yngre juniorer, damer, nybegynnere osv.  Bytter du klasse i løpet av sesongen teller den du bytter til! Siste onsdagsgolf blir 24.september – det betyr at vi kjører 26 onsdager i år.  I sammendraget vil dine 12 beste runder telle  – poengene beregnes slik:

1. plass – 20 poeng
2. plass – 18 poeng
3. plass – 16 poeng
4. plass – 15 poeng
5. plass – 14 poeng
6. plass – 13 poeng
7. plass – 12 poeng
8. plass – 11 poeng
9. plass – 10 poeng
10. plass – 9 poeng
11.plass –  8 poeng
12.plass – 7 poeng
13.plass – 6 poeng
14.plass – 5 poeng
15-20.plass: 4 poeng

Maks-score blir med andre ord 240 poeng på en sesong. Skulle det bli helt likt mellom to spillere vinner den som har flest 1.plasser, deretter flest 2.plasser osv.  NB: minimum to spillere må delta og fullføre for at resultatet skal bli tellende i sammendraget.

Ace-pott og ctp:
Klubben leger 500 kroner i bunn på ace-potten – her koster det 10 kroner å bli med. Ingen pruting/kriting – kun cash! Klubben holder tilbake en del av summen slik at det alltid vil starte på 300 kroner selv om ace-potten blir tatt.

CTP spilles etter «Muselunden-metoden»: det er to forsøk på en avtalt kurv og det spilles etter runden. Dette koster også 10 kroner. NB: man kan kjøpe seg inntil fem nye kast ( 10 kr per kast) dersom vinneren etter de to første forsøkene går med på dette!

Vi håper på en fin sesong og sesongstart – vil du bidra med å ta ansvaret for årets onsdagsgolf er det bare å gi lyd! Vel møtt til 2014-sesongen!

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s