NM-påmelding 1.april

Påmeldingen til Norgesmesterskapet i frisbeegolf starter 1.april.

Det kommer en egen nettside som er dedikert til NM  – vi regner med at sida er lesbar  i midten av mars. Der kommer all mulig tenkelig informasjon om NM som altså er siste helga i august på Vasset diskgolfpark.

Vi har plass til 120 spillere i NM – det er reservert plasser slik: 

For åpen klasse reserveres det plasser til topp 30 i NC 2013. For dameklassen reserveres det plasser for topp 5 i NC 2013. Reserverte plasser holdes i 14 dager etter påmeldingsstart, deretter gjøres de fritt tilgjengelige. Arrangøren står fritt til å disponere opptil 5 wildcard-plasser.
Arrangøren skal registrere fullt navn, klubb, e-post og telefonnr. til spillerne. Deltakere i Norgesmesterskap må være norske statsborgere i henhold til Disksport Norges bestemmelser, samt være medlem av en klubb under Disksport Norge og ha gyldig lisens.

Med andre ord vil det være 80 plasser som ikke er reservert. Her er det «førstemann/kvinne til mølla får først male» som gjelder.

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s