Klubbmesterskap i golf og lengde 2013

Søndag 27.oktober kjører vi tidenes første klubbmesterskap i golf og lengde!

Av en eller annen grunn har vi ikke tidligere hatt klubbmesterskap: det er det nå slutt på. Nå skal klubbmestere kåres og lengde måles!

KLUBBMESTERSKAP – NY DATO- OPPDATERT INFORMASJON!

DATO: Søndag 27.oktober  klokka 1300-1630. Uansett vær!

Klasser: Junior, amatør, dame og åpen. Klubbmestere kåres kun i åpen klasse og dame. Junior/amatør-klassene gir bare heder.

Pris: 50 kr som inkluderer medlemsskap i LIDL 2013 og 2014. Det er også mulig for de som er fra andre klubber å bli med: da koster det 100 kroner for turneringa. Ikke-medlemmer kan selvsagt ikke bli klubbmestere.

Golf: 2 x 10 hull på en helt spesiell bane som spilles i området rundt klubbhuset. Seks av hulla er helt nye – banekartet er publisert her på sida.

Lengde: her får alle fem kast. Kun en klasse her. De fire beste går til finalen hvor man har tre kast: Lengste kast i finalen vinner. Spilles i pausen mellom de to golfrundene. Vi måler kast med laser.

Registrering/betaling: fra klokka 1215-1315 søndag 27.oktober!

NB: For å kunne bli klubbmester MÅ man ha betalt klubbkontingenten – det er mulig å betale på stedet turneringsdagen. De som vil betale kontingenten på forhånd – og det er smart: 50 kroner ( 100 kr for hele familien din) til kontonummer 3900.25.25985.

Velkommen!

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s