Tirsdagsgolfen og NM

Tirsdagsgolfen tar ikke sommerferie – og det er snart NM.Redaksjonen tar nå en to ukers ferie – men tirsdagsgolfen fortsetter ufortrødent videre. Dette er terminlista framover:
– 23.juli: klokka 1900 på Vasset diskgolfpark ( Langevåg).
– 30.juli: klokka 1900 på Volsdalsberga ( NB: kurven på hull 8 må graves ned før runden – ta ansvar – ta med spade)
– 6.august: sted kommer…

Oppmøte klokka 1845 begge plasser – litt før på Volsdalsberga for å få opp kurven…


Snart NM

Om to uker er det NM i Arendal. Der flere spillere fra Sunnmøre nok vil gjøre innhogg på resultatlista: Daniel Myrrusten, Sølve Hatlen, Oddgeir Valen og Andreas Havnegjerde kan alle havne topp 10: så seint som i fjor ble Havnegjerde nummer fem i NM mens Sølve ble nummer seks. Spillere fra Sunnmøre har tradisjoner for å gjøre det godt i NM. Det har aldri blitt seier, men Jostein Håland har blitt nummer to i NM de siste gangene NM har vært i Arendal ( 2010, 2012) – mens Sølve alltid blir topp 10 i NM.  Daniel har vunnet junior-NM, men har foreløpig ingen topplassering i åpen klasse i NM. Oddgeir henger alltid bra med og havnet topp 10 i Stovner på sist norgescupstevne.

Ingan av våre sunnmøringer er vel favoritter: den kampen står mellom Frode Karlsen, Espen Møkkelgjerd og Carlos Rio tror vi, med Anders Danielsen og Rune Langmyr som fremste outsidere – sammen med våre karer som også havner i outsiderbåsen. For å vinne må man spiller på rundt 220 kast – vi tipper vinneren på 220 blank.

Markus i junior
Markus har blitt norgesmester før og stiller i juniorklassen – her kan han fort vinne, men juniorklassen har blitt tøff og Markus må nok regne med konkurranse fra Tønsberg-duoen Høst Eriksen: men vi holder Markus som favoritt om han får kastet litt før NM…

Alt om NM her: https://sites.google.com/site/arendalopen/

Vi ønsker alle lykke ti i NM, og en god sommer videre…

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s