Suksess i Måløy

Dobbeltseier til LIDL da Måløybanen ble åpnet.Terje Hamre og hans venner i Måløy åpnet i helgen sin nye 20-hullsbane, og inviterte derfor til turnering lørdag 29.juni. LIDL stilte med hele fire spillere i åpen klasse: Jostein Håland, Daniel Myrrusten, Dan Kråkenes og Nils Petter Solberg. I tillegg var Knut Håland med i amatørklassen.

Dobbeltseier
LIDL var ikke snauere enn at de stakk av med første og tredjeplassen( Jostein og Daniel), mens Knut ble beste amatørspiller. Banen i Måløy er svært kompakt og med relativt korte/tekniske hull. Likevel skilte den mye mellom spillerne. Terje Rensvold fra Tønsberg ble nummer to – tre kast bak Jostein. Rensvold/Jostein satte banerekord med 52 kast i den første runden, noe som er 9 under banens par. Til slutt vant Jostein med tre kast. Daniel endte sju/åtte bak Jostein, mens Dan og Nils Petter havnet litt lenger bak.

bilde(1)

Nummer fire ble forøvrig comeback-kid Egil Sætren, som faktisk ble Norgesmester i frisbeegof i 1988 – og året etter Norgesmester i lengde med et kast på 138 meter…med en classic Roc!

Adelskalender: http://www.frisbeegolf.no/adelskalender/

Vi har ikke funnet offisielle resultater noen plass foreløpig – men andre velkjente spillere som deltok var Roar Gjøsæther og Anders Haugen fra Stormkast – de endte som ( uoffisielt) nummer fem og seks – antall kast litt uvisst.

Wentzel-show
Det var de tradisjonelle «Måløy-dagane» denne helgen. Og på fredag showet Sune Wentzel på torget i byen med en liten freestyle-oppvisning med mye publikum, før Wentzel sammen med Hamre, Jostein og et par andre lokale spillere viste fram noen lange kast i pausen i fotballkampen mellom Tornado/Måløy og Stryn.

Alt i alt en flott helg i Måløy – det er bare for andre diskgolfere å ta turen dersom anledningen skulle by seg.

PS: dersom alt klaffer blir det amerikansk deltakelse under neste års turnering…info kommer!

3 kommentarer om “Suksess i Måløy

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s