Klubbjakke

 Nå kan du sikre deg vår nye klubbjakke!Vi tar i disse dager opp bindende bestilling på våre nye klubbjakker. Langevåg IL Diskgolf vil pryde ryggen – våre sponsorer Acto og Sparebanken Møre, sammen med klubbmerket, vil være å finne på brystet.

Image

Disse jakkene koster 600 kr i butikken – du får vår klubbjakke for kroner 400,-ferdig med trykket inkludert.  Disse jakkene har vind-og vannavvisende microkvalitet og enhåndstramming i sidene: perfekt for diskgolf.

Bestill slik
Slik bestiller du: send e-post til haaland@mimer.no – til orientering bruker undertegnede størrelsen XL (undertegnede er 188 høy og 80 kilo)… Når du har gjort dette kommer betalingsinformasjon i retur – og etter en liten stund har du jakka på deg.

PS: minner om tirsdagsgolf på Lømyra klokka 1900 i morgen – med lynkurs i frisbeegolf klokka 1830. Tiga vil være på plass med salg av utstyr fra klokka 1830.

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s